farmasikozmetika16
SZÉPÜLJ A FARMASI KOZMETIKA VEGYSZERMENTES TERMÉKEIVEL
 
KAPCSOLAT
 
Menü
 
FARMASI KATALÓGUS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
PONTOS IDŐ
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-01-21
 
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
CÉGTÖRTÉNET

 

CÉGTÖRTÉNET

A Farmasi családi vállalkozás. Az alapító, Dr. C. Tuna a II. világháborúban végezte az egyetemet Németországban.
1950-ben gyógyszerészeti készítményekkel kezdett el foglalkozni. Több mint 100 gyógyszerészeti találmány tulajdonosa.
A Farmasi minden terméket exportra gyártott, 7 éve gyártanak a török piacra is!
Törökországban piacvezetők lettek! 145000 négyzetméteren gyógynövény forráson van az épület, az elektromos áramot is onnan nyerik. Ott folyik a gyártáshoz szükséges termékek csomagolása is.
A Farmasi számokban: 20.000 csomag/nap, 123 ország, 365 millió elégedett fogyasztó, 5 kontinens és 50 000 eladó hely.
2010-ben óriási mérföldkövet jelentett, hogy több országban átálltak a közvetlen (MLM) értékesítésre.
A termékek 123 országban jelen vannak, ebből évről évre egyre több helyen átállnak az MLM-re.
Jelenleg 15 országban értékesítenek közvetlen értékesítés útján.
Közép Európában a 2016-os évben kezdődött meg a termékek MLM hálózatban való terjesztése, Szlovákiában. A Szlovák Vonalhoz csatlakozott januárban Magyarország és Csehország. Lengyelország és Ausztria 2018-ban fog.
Szlovákia az elosztó központ mind a 3 országban.

Farmasi - Beauty & More fényképe.

 
Szólj hozzá
 
HIRDESS NÁLAM
 
ZENE
 

JELENTKEZZ ÉRTÉKESÍTŐ TANÁCSADÓNAK!


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!